Hoe visgraatlaminaat te leggen

visgraat laminaat

Hoe visgraatlaminaat te leggen

Visgraatlaminaat kan in elke ruimte een mooi statement maken. Het kan ook een geweldige manier zijn om een traditionele houtlook te krijgen voor een betaalbare prijs. Hier zijn enkele tips en adviezen om u te helpen bij het correct leggen van visgraatlaminaatvloeren:

Een visgraatvloer leggen is een eenvoudige klus

Een visgraatpatroon bestaat uit verschoven rechthoekige stukken die onder een hoek zijn gesneden in plaats van in een rechte lijn. De hoek kan variëren, maar dramatische hoeken produceren een strakker, meer verticaal patroon, terwijl kleinere hoeken een bredere configuratie creëren.

U kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren visgraatlaminaat die passen bij uw interieur. Airstep Masterpieces Natural Herringbone Laminaat heeft bijvoorbeeld een gladde, uniforme uitstraling die ongelooflijk slijtvast en gemakkelijk schoon te maken is.

Koop je vloer in een visgraatpatroon

Als je je visgraatlaminaat koopt, moet je het 48-72 uur laten acclimatiseren voordat je het gaat leggen Leg Express visgraat laminaat. Dit is belangrijk omdat het de vloerplanken de kans geeft om te wennen aan de temperatuur en vochtigheid in uw kamer en ervoor te zorgen dat hun vergrendelingssysteem correct werkt.

Bestel uw vloer

Als het gaat om visgraatvloeren, kunt u deze online of in de winkel kopen bij de meeste woonwinkels. Hosking Hardwood, Havwoods, BuildDirect en Czar Floors hebben allemaal een goede selectie visgraatlaminaat in hun inventaris.

Visgraat is een klassiek patroon dat populair is bij zowel huiseigenaren als verbouwers. Het is een tijdloos ontwerp dat elke ruimte naar een hoger niveau kan tillen, waardoor het een must-have is in elk huis.

Klik hier voor meer informatie: Leg Express